Mr. Mokum: van Amsterdammers, voor Amsterdammers

Welkom bij Mokum Concepts B.V.

Op de Haarlemmerstraat 46 te Amsterdam opent Mokum Concepts B.V. haar deuren. Het concept is een winkel van, voor en door Amsterdammers. Een concept store waar de betere producten als cadeauartikelen, kleding en andere voorwerpen zoals kunst of fotografie te vinden zijn die als thema Amsterdam  / Mokum hebben of van Amsterdamse makelij zijn.

Want bij Mr. Mokum zit je goed en het kost niet heel veel poet!

Wij kunnen het niet vaak genoeg benoemen; Mr. Mokum is een initiatief gecreëerd door Amsterdammers, voor Amsterdammers.

Bij Mr. Mokum ligt onze focus op het leveren van kwaliteit voor een eerlijke prijs! Het leveren van kwaliteit geldt voor het eten, drinken en onze winkel producten. Hierbij zijn onze producten extra scherp geprijsd. Bij Mr. Mokum zijn wij er namelijk niet alleen voor speciale gelegenheden of voor de zondagmorgen.

Wij zijn er elke dag van 7.30 - 20.00 uur om je te kunnen voorzien van datgene wat jij nodig hebt.

Mr. Mokum en goede doelen

Bij Mr. Mokum vinden wij het belangrijk goed te doen voor de gemeenschap. Hierbij willen wij benadrukken dat het steunen van een goed doel voor ons iets is waar wij trots op zijn en ons best voor doen. De goede doelen die wij willen steunen zijn organisaties die in Amsterdam werkzaam zijn en een directe impact op de omgeving en haar bewoners hebben.

Mokum Munchies

Mokum Munchies zal zich richten op de take-out, delivery en catering van de meest lekkere broodjes in de breedste zin van het woord.

Door in te zetten op value for money, kwaliteit voor een zachte prijs, zal Mr. Mokum snel een naam ontwikkelen in de buurt en met name bij de Amsterdammers.

Gastvrijheid, no bullshit en community zijn belangrijke waarden voor het concept dat wordt uitgedragen. Kwaliteit in alles, daarnaast zijn ook de Amsterdamse waarden toepasbaar: Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig