Mr. Mokum: van Amsterdammers, voor Amsterdammers

WELKOM BIJ MR. MOKUM!

Mr. Mokum is een conceptstore waar je kunt genieten van de lekkerste broodjes, buns, bomba's, koffie en sapjes. Ook vind je er de meest originele, typisch Amsterdamse cadeaus, souvenirs, streetart en streetwear. Het vervult ons met trots te kunnen tonen wat Amsterdam te bieden heeft.

Mokum is het Hebreeuwse woord voor plaats of veilige haven en is door de Amsterdammers omarmd als koosnaam voor de stad. Wij hebben de overtuiging dat de lokale bewoners de ruggengraat van elke stad zijn. En zeker in Mokum. In de afgelopen jaren merkten wij helaas dat de echte Amsterdammer behoort tot een uitstervend ras. Bij Mr. Mokum willen wij aantonen dat de stad altijd van en voor de Amsterdammer zal blijven. De Amsterdammer geeft nooit op!

Reviews

"Mooie zaak met goddelijke koffie en royale broodjes... Daarnaast ook heel stijlvolle Amsterdam items zoals de 020 caps en shirts van Mokum Made, boeken over Amsterdam, Amsterdamse straatnaamborden en zelfs Amsterdammertjes!"

Bob; via Google

"Een nieuwe parel in Amsterdam. Een echte Amsterdamse broodjeszaak die de broodjes net even naar een hoger niveau tilt. Een verademing tussen alle toeristenzaken. Naast de broodjes ook allerlei leuke hebbedingetjes waarmee je voor elke verjaardag slaagt. Daarnaast super vriendelijk personeel die je met een lach bedient."

Jan; via Tripadvisor

"Niet normaal lekkere broodjes en koffie! Ook het personeel is geweldig bij Mr. Mokum, je voelt er meteen thuis!! Complimenten. Mijn vrienden en ik komen heel snel weer langs! Oohja, ze verkopen er ook nog eens te gekke streetwear!"

Julia; via Tripadvisor

Location

MR. MOKUM

Haarlemmerstraat 46
1013 ES Amsterdam, Nederland

Maandag: 08:30-15:00
Dinsdag: 08:30-15:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-20:00
Zaterdag: 08:30-20:00
Zondag: 08:30-20:00

FIND US!